Alla inlägg den 20 maj 2009

Av andersson - 20 maj 2009 21:06

Råkade hamna på kanal 9 och fastnade i ett program som handlar om ett engelskt par som har köpt en gammal slottsruin som de ska restaurera till ett hus som de kan bo i.... Det är verkligen en ruin som det är MASSOR med jobb med.... Jösses vilket jobb!! För att inte tala om att det var en massa myndigheter som blir inblandade för att de ska få tillstånd att bygga och bo där. Och en arkeolog ska visst kolla på det också.... Blir spännande att se hur det här slutar.

Av andersson - 20 maj 2009 20:39

Herregud!! Jag har hittills vägra att titta på detta program men idag så fastnade jag.... Men helt ärligt, stackars människa som bodde där. Vilken tur att hennes dotter skickade in till tv4 så tanterna kom dit och städade!

Av andersson - 20 maj 2009 20:21

Jag fastnade lite för iskaffe när vi var i Thailand, man kunde köpa nått som heter Cofficina på 7-11 som var värsta sockerkicken :) Man blev helt speedad faktiskt!

Nu har jag hittat ett litet alternativ och det är Arlas Latte kaffe, den var riktigt god!

Av andersson - 20 maj 2009 20:13

Idag var vi på utvecklingssamtal med Lillebror, han fick godkänd stämpel han med fast med några paranteser. De är ju lite roliga i skolan för från början säger dom att man inte ska peta med ungarnas stavning när de skriver utan huvudsaken är att de skriver. Men nu plötsligt i trean så slår man ner som en hök på ungen och säger att han inte kan stava.... Har också tänkt på att det ser lite knasigt ut ibland men då har man ju försökt säga till så att det ska bli rätt. Nu tror inte jag att det är någon fara, får han bara veta hur det ska stavas så är det lugnt. Han är duktig på att läsa så det borde ju lösa sig för det känns ju som det hänger ihop kanske....

Ovido - Quiz & Flashcards